Qardia is een online software programma waarin uw handboek, acties en agendapunten voor de certificeringen VCA, HKZ, ISO, etc. beheerd kunnen worden. Ook het registreren van ongevallen, controles en personeelsgegevens kunnen door middel van dynamische formulieren worden opgeslagen.

 

Vooreeld menustructuur 

Uitbreidbaar

In het pakket is de functionaliteit ingebouwd voor het zelf kunnen aanmaken van deze dynamische formulieren. Zo kunt u zelf nieuwe formulieren maken voor de registratie van feiten en gebeurtenissen die noodzakelijk of gewenst zijn voor certificeringen en proces beheer.

 

Het beheren van documenten is eenvoudig door u zelf uit te voeren. Maar ook voor uw advies bureau door gebruik te maken van het onderhoudsgedeelte van Qardia. Daarin kan het archief, beheer van gebruikers en documenten, aanmaken en wijzigen van formulieren geschieden.

 

Voorbeeld scherm invoer database

 

Een goed beheersbare omgeving voor uw certificeringen, certificaten, projectgegevens, en die eenvoudig deelt met collega's of partner bedrijven en uw adviseur.

Qardia is hét software pakket voor het beheren van uw certificering of processen. Kijk snel voor de uitgebreide functionaliteit.

Meer informatie
Neem contact op met
onze verkoop:

Dhr. M.J. Korf
mkorf@qardia.nl

 

Demo aanvraag

 

Nieuws