De verschillen tussen de Enterprise en Business zijn niet groot. Alleen in de Qardia Enterprise edition is het mogelijk zelf formulieren te creëren. Dat is een unieke eigenschap van Qardia, waarmee u veel andere automatiseringspakketten kunt afschaffen (of niet hoeft te vervangen).

 

 

Flexibel
Vaak worden er voor certificeringen veel vormen van registraties gevraagd. Denk daarbij aan de keuringen van apparatuur, auto's, maar ook van uw personeel. In Qardia kunt u hiervoor eenvoudig bestaande formulieren digitaliseren en door de werknemers c.q. verantwoordelijken laten invullen en bewaren.

Automatisering moet de bedrijven dienen, niet andersom. Qardia ondersteunt u en geeft u de ruimte uit te breiden zonder kosten.

 

Acties
Vervolgens kunt u aan deze formulieren ook acties voor verantwoordelijken koppelen. Bij deze acties kan men de verantwoording opgeven en de actie als "voltooid" aanmerken.

Qardia is er als Enterprise edition en Business editon. Voor grote en kleine ondernemingen en geschikt voor VCA, HKZ en ISO certificering.

Meer informatie
Neem contact op met
onze verkoop:

Dhr. M.J. Korf
mkorf@qardia.nl

 

Demo aanvraag

Nieuws