Wat is Qardia?

Qardia is een software programma waarin het handboek, de acties en registraties voor de certificeringen VCA, HKZ, ISO, etc. beheerd kunnen worden. Ook diverse andere registraties van b.v. ongevallen, controles of personeelsgegevens kunnen door middel van dynamische formulieren worden opgeslagen.

 

In het pakket is de functionaliteit ingebouwd voor het zelf kunnen aanmaken van deze dynamische formulieren. Zo kunt u zelf nieuwe formulieren maken voor de registratie van feiten en gebeurtenissen die noodzakelijk of gewenst zijn voor certificeringen en proces beheer.

 

 

Het beheren van documenten is eenvoudig door u zelf uit te voeren. Maar ook voor uw advies bureau door gebruik te maken van het onderhoudsgedeelte van Qardia. Daarin kan het archief, beheer van gebruikers en documenten, aanmaken en wijzigen van formulieren geschieden.

 

Onderhoudsmodule Qardia

 

Een goed beheersbare omgeving voor uw certificeringen, certificaten, projectgegevens, en die eenvoudig deelt met collega's of partner bedrijven en uw adviseur.

 

Wat zijn de voordelen.

Qardia geeft u de controle, het overzicht en flexibiliteit bij het beheren van uw certificering of bedrijfsprocessen.

Wat zijn de voordelen t.o.v. de concurrentie:

  • Goedkoper in beheer en aanschaf
  • Flexibel door middel van het zelf maken van formulieren
  • Geen gebruikers limiet
  • 5 Gigabyte data beschikbaar
  • Snel ingericht
  • Online en telefonische support
  • E-mail notificatie (alarmen)


Gebruikers vriendelijk
Het gebruik van Qardia Enterprise of Business is simpel en eenvoudig. Gebruikersgemak is bij de ontwikkeling een belangrijk punt geweest. Het pakket is al jaren bij diverse grote bedrijven en opleidingsinstituut getest en door ons verbeterd.

Informatie Qardia
Meer informatie?


Neem contact op met
onze verkoop:

Dhr. M.J. Korf
mkorf@qardia.nl

 

 

Demo aanvraag

Nieuws