Graag bieden wij u een online demo aan, om ons programma te testen. Alleen door zelf ons programma te ervaren, de flexibiliteit en mogelijkheden, kunt u pas de beste beslissing nemen. Qardia is een zeer gebruikersvriendelijk en goed uitbreidbaar software pakket. Niet alleen te gebruiken voor certificeringen, maar ook voor registraties van projecten of het gebruik voor procesmanagement.

 

Persoonlijk

De demo wordt dan voorzien van de door u gewenste loginnaam, logo en huiststijl kleuren en zal max. 3 maanden online benaderbaar blijven*. Ondersteuning, toelichting of begeleiding bij de demo, wordt door ons GRATIS in deze 3 maanden gegeven. In de demo is tevens ook de handleiding te vinden.

 

Ingevoerde data en bestanden blijven uiteraard uw eigendom. Mocht u dit laten uitvoeren door uw adviseur, kunnen wij ook voor hen een login aanmaken. U moet daar wel toestemming voor geven. 

 

*
Ingevoerde data zullen wij alleen op uw verzoek verwijderen. Bijvoorbeeld als u geen interesse heeft om het pakket van ons af te nemen. Van alle data zal door ons elke dag een backup worden gemaakt.

Demo aanvraag

Voor een gepersonaliseerde demo stuurt u een e-mail naar:

 

Machiel Korf
mkorf@qardia.nl

Telefoon:
0527-650 864

Nieuws